Strona główna | Josilac® classic

Biologiczny konserwant do kiszonek
Produkt premium dla najlepszej jakości kiszonek


Zalety produktu:

  • Bardzo wysoka koncentracja homofermentatywnych bakterii kwasu mlekowego i skutecznych enzymów
  • Zatwierdzony dla gospodarstw ekologicznych
  • produkt testowany przez DLG (1b, 1c, 4b, 4c mleko)

Korzyści:

  • Najlepsza jakość kiszonki, nawet przygotowywanej w trudnych warunkach
    • poprzez TURBO-EFFECT
  • Duża elastyczność stosowania
    • szeroki zakres aplikacji (sucha masa materiału 25-40 %)
    • dla różnych typów pasz objętościowych
  • Łatwe stosowanie
    • niskie dawki, aplikacja roztworu płynnego
  • Wysoka skuteczność potwierdzona przez DLG

TrawaKukurydza na kiszonkeGPS - yKiszonki do produkcji biogazu
•••
To może Cię również zainteresować
Josilac® ferm
Biologiczny konserwant do kiszonek Specjalista od hamowania wtórnej fermentacji ( zagrzewanie się kiszonek)
  • chłodne, świeże jedzenie
  • duża elastyczność
  • prosta obsługa
Josilac® combi
Biologiczny konserwant do kiszonek Wszechstronny
  • powszechnie stosowany
  • duża elastyczność
  • prosta obsługa
Josilac® extra
Biologiczny konserwant do kiszonek. Specjalista od hamowania wtórnej fermentacji i powstawania pleśni (zagrzewanie się kiszonek)
  • powszechnie stosowany
  • duża elastyczność
  • prosta obsługa