Strona główna | Josilac® combi

Biologiczny konserwant do kiszonek
Wszechstronny


Zalety produktu:

  • Wysokie stężenie homo i heterofermentatywnych bakterii kwasu mlekowego
  • Produkt testowany przez DLG (1c, 2 trawa)

Korzyści:

  • Uniwersalne zastosowanie
    • dzięki SYMBIOSIS-EFFECT
  • Duża elestyczność stosowania
    • szeroki zakres aplikacji (sucha masa materiału 25-40 %)
    • dla wielu rodzajów kiszonek
  • Łatwa aplikacja
    • poprzez niskie dawkowanie [kluczowe znaczenie przy technologii ULV i płynnej aplikacji]

TrawaKukurydza na kiszonkęGPS - yKiszonki do produkcji biogazu
•••••••••••
To może Cię również zainteresować
Josilac® grass
Biologiczny konserwant do sporządzania kiszonek Specjalista od traw i motylkowych
  • dobra wydajność kiszonki
  • elastyczne rozmieszczenie
  • prosta obsługa
Josilac® ferm
Biologiczny konserwant do kiszonek Specjalista od hamowania wtórnej fermentacji ( zagrzewanie się kiszonek)
  • chłodne, świeże jedzenie
  • duża elastyczność
  • prosta obsługa
Josilac® extra
Biologiczny konserwant do kiszonek. Specjalista od hamowania wtórnej fermentacji i powstawania pleśni (zagrzewanie się kiszonek)
  • powszechnie stosowany
  • duża elastyczność
  • prosta obsługa