





Biologiczny konserwant do kiszonek
Wszechstronny
Zalety produktu:
- Wysokie stężenie homo i heterofermentatywnych bakterii kwasu mlekowego
- Produkt testowany przez DLG (1c, 2 trawa)
Korzyści:
- Uniwersalne zastosowanie
- dzięki SYMBIOSIS-EFFECT
- Duża elestyczność stosowania
- szeroki zakres aplikacji (sucha masa materiału 25-40 %)
- dla wielu rodzajów kiszonek
- Łatwa aplikacja
- poprzez niskie dawkowanie [kluczowe znaczenie przy technologii ULV i płynnej aplikacji]
grass | maize silage | whole crop silage | silage for biogas production |
••• | ••• | ••• | •• |
To może Cię również zainteresować
Josilac® grass

Biologiczny konserwant do sporządzania kiszonek Specjalista od traw i motylkowych
- dobra wydajność kiszonki
- elastyczne rozmieszczenie
- prosta obsługa
Josilac® ferm

Biologiczny konserwant do kiszonek Specjalista od hamowania wtórnej fermentacji ( zagrzewanie się kiszonek)
- chłodne, świeże jedzenie
- duża elastyczność
- prosta obsługa