Strona główna | Josilac® extra

Biologiczny konserwant do kiszonek. Specjalista od hamowania wtórnej fermentacji i powstawania pleśni (zagrzewanie się kiszonek)

Cechy produktu:

  • Heterofermentatywne bakterie kwasu mlekowego (Lactobacillus buchneri, Lactobacillus kefiri)
  • Zatwierdzony dla gospodarstw ekologicznych
  • SAFETY-Effect

Zalety produktu:

  • Świeża, smaczna kiszonka
  • szeroki zakres aplikacji (sucha masa materiału 30-65 %)
  • dla różnych typów kiszonek
  • prorzez niskie dawkowanie (kluczowe znaczenie przy technologii ULV i płynnej aplikacji)

Korzysci:

  • duża elastyczność stosowania
  • łatwa aplikacja
  • ochrona przeciw zagrzewaniu kiszonki i powstawaniu pleśni

Trawa > 30% wsuchej masyKukurydza na kiszonkęGPS - yCCM
••••••••
To może Cię również zainteresować
Josilac® combi
Biologiczny konserwant do kiszonek Wszechstronny
  • powszechnie stosowany
  • duża elastyczność
  • prosta obsługa
Josilac® classic
Biologiczny konserwant do kiszonek Produkt premium dla najlepszej jakości kiszonek
  • najlepsze wyniki zniewalania
  • duża elastyczność
  • prosta obsługa
Josilac® grass
Biologiczny konserwant do sporządzania kiszonek Specjalista od traw i motylkowych
  • dobra wydajność kiszonki
  • elastyczne rozmieszczenie
  • prosta obsługa