Strona główna | Josilac® ferm

Biologiczny konserwant do kiszonek
Specjalista od hamowania wtórnej fermentacji ( zagrzewanie się kiszonek)


Zalety produktu:

  • Heterofermentatywne bakterie kwasu mlekowego (Lactobacillus buchneri)
  • Produkt testowany przez DLG

Korzyści:

  • Świeża, smaczna kiszonka
    • poprzez SAFETY-EFFECT
  • Duża elastyczność stosowania
    • szeroki zakres aplikacji (sucha masa materiału 30-60 %)
    • dla różnych typów kiszonek
  • Łatwa aplikacja
    • poprzez niskie dawkowanie (kluczowe znaczenie przy technologii ULV i płynnej aplikacji)
  • Wysoka skuteczność potwierdzona przez DLG

Trawa > 30% wsuchej masyKukurydza na kiszonkęGPS - yKiszonki do produkcji biogazuCCM
••••••••••
To może Cię również zainteresować
Josilac® grass
Biologiczny konserwant do sporządzania kiszonek Specjalista od traw i motylkowych
  • dobra wydajność kiszonki
  • elastyczne rozmieszczenie
  • prosta obsługa
Josilac® combi
Biologiczny konserwant do kiszonek Wszechstronny
  • powszechnie stosowany
  • duża elastyczność
  • prosta obsługa
Josilac® classic
Biologiczny konserwant do kiszonek Produkt premium dla najlepszej jakości kiszonek
  • najlepsze wyniki zniewalania
  • duża elastyczność
  • prosta obsługa