Strona główna | Josilac® grass

Biologiczny konserwant do sporządzania kiszonek
Specjalista od traw i motylkowych


Zalety produktu:

  • wysoka koncentracja specjalnie dobranych szczepów bakterii kwasu mlekowego
  • produkt testowany przez DLG

Korzyści:

  • Dobre rezultaty zakiszania
    • poprzez TURBO-EFFECT
  • Duża elastyczność stosowania
    • dla większości pasz objętościowych
  • Łatwa aplikacja
    • poprzez niskie dawkowanie (kluczowe znaczenie przy technologii ULV i płynnej aplikacji)
  • Wysoka skuteczność potwierdzona przez DLG

TrawaKukurydza na kiszonkeGPS - yKiszonki do produkcji biogazu
•••
To może Cię również zainteresować
Josilac® combi
Biologiczny konserwant do kiszonek Wszechstronny
  • powszechnie stosowany
  • duża elastyczność
  • prosta obsługa
Josilac® ferm
Biologiczny konserwant do kiszonek Specjalista od hamowania wtórnej fermentacji ( zagrzewanie się kiszonek)
  • chłodne, świeże jedzenie
  • duża elastyczność
  • prosta obsługa
Josilac® extra
Biologiczny konserwant do kiszonek. Specjalista od hamowania wtórnej fermentacji i powstawania pleśni (zagrzewanie się kiszonek)
  • powszechnie stosowany
  • duża elastyczność
  • prosta obsługa